ENGLISH
   
Αναζήτηση Στείλτε μας Email Αρχική Χάρτης Ιστοσελίδας
ΝΑΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΟΝΙΤΣΚΑΪΑ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΓΛΩΣΣΑ - ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
ΑΓΙΣ ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟΣ - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΓΙΣ ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟΣ - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σ.Φ.Ε.Ι O Σύνδεσμος που προάγει τις διαχρονικές αξίες και επιβραβεύει τους δημιουργούς κάθε μορφής δραστηριότητας και προσφοράς.

Μητροπόλεως 34
2ος όροφος
γραφεία 210-213
54 623 Θεσσαλονίκη

+30 2310 277.463
+30 2310 77.623
     
Κάντε κλικ για Αναζήτηση  
     

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ09/13.07.2008
8o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Ο Επίτιμος Πρόξενος της Λετονίας κος Αγις Κυνηγόπουλος υποδέχτηκε τις αθλήτριες από την Λετονία που πήραν μέρος στο 8o Παγκόσμιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Πάλης που πραγματοποιήθηκε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης. Στη φωτογραφία ο Πρόξενος συγχαίρει τις αθλήτριες VANAGA ILZE, BERGMANE BRIGITA & JAPPAROVA IRINA που τελικά κατέλαβαν την 5η θέση στην κατηγορία τους.


14.4.2008
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Ο Σύνδεσμος Φίλων Ευρωπαϊκής Ιδέας οργάνωσε για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. συνέντευξη τύπου με αφορμή την εκδήλωση της Τιμητικής Βράβευσης της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου και όλων των συντελεστών της επιτυχίας της, από τον θρίαμβο του 2004 έως και σήμερα. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο Bar-Restaurant "TIMES" στην οποία μίλησαν προς τους δημοσιογράφους, ο διεθνής προπονητής της Εθνικής μας Ομάδας Ποδοσφαίρου Ότο Ρεχάνγκελ, ο β' προπονητής κ. Γιάννης Τοπαλίδης, ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Βασίλης Γκαγκάτσης. Οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν όλα τα θέματα και κατά την διάρκεια του γεύματος, που παρέθεσε ο οργανωτής Σύνδεσμος στον ίδιο χώρο.


14.4.2008
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η Εκδήλωση - Πολυθέαμα της Bράβευσης της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο Θεσσαλονίκης, για τον θρίαμβο του 2004 έως και σήμερα. Η εκδήλωση έγινε με την υποστήριξη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ( Ε.Π.Ο.) και υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού/ Υφυπουργείο Αθλητισμού, και Μακεδονίας - Θράκης, της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τιμήθηκαν για την πολυετή μεγάλη προσφορά του ο διεθνής προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου κ. Ότο Ρεχάνγκελ, ο β' προπονητής κ. Γ. Τοπαλίδης, ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Β. Γκαγκάτσης και οι διεθνείς μας ποδοσφαιριστές, Α. Νικοπολίδης, Τ. Δέλλας, Γ. Καραγκούνης, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Σαλπιγγίδης, Λ. Βύτρα, Χ. Πατσατζόγλου, Γ. Γκούμας, Β. Τοροσίδης, Α. Τζιόλης, Ν. Σπυρόπουλος, Π. Αντζας και Κ. Χαλκιάς. Χαιρετισμό απηύθυναν, ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθιμος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και ο Πρόεδρος του Σ.Φ.Ε.Ι. κ. Αγις Κυνηγόπουλος.
01.12.2007
Η ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Σ.Φ.Ε.Ι.
Το υψηλότερο τιμητικό βραβείο του Κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης απονεμήθηκε στον κ. ¶γη Κυνηγόπουλο για τη θέση του ως Πρόεδρου του Συνδέσμου Φίλων Ευρωπαϊκής Ιδέας (Σ.Φ.Ε.Ι.) και του Αλεξάνδρειου Αθλητικού Μελάθρου Θεσσαλονίκης, καθώς και στην κ. Ναταλία Σουπονίτσκαϊα, υπεύθυνη του Γραφείου Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων του Σ.Φ.Ε.Ι.. Το βραβείο απονεμήθηκε από τον Γενικό Πρόξενο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη κ. Μιχαήλ Χατκέβιτς στο Hyatt Regency Thessaloniki παρουσία της κ. ¶λισον ¶ντριους, Προέδρου του Balkan Business News (BBN). Η απονομή έγινε στο πλαίσιο του συνεδρίου «Real Estate στην περιοχή των Βαλκανίων» - Money Show 2007, που οργανώθηκε από το Balkan Business News (BBN).
01.12.2007
ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ"
Στα πλαίσια του 11ου MONEY SHOW 2007 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του New York College σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φίλων Ευρωπαϊκής Ιδέας, με θέμα «Επιχειρηματικότητα στα Βαλκάνια». Οι ομιλητές της εκδήλωσης κ. Ιvanov Plamen (Γενικός Πρόξενος Βουλγαρίας), κ. Δημήτριος Αργυρόπουλος (Περιφερειακός Διευθυντής Β.Ε. της Ελληνικής Τράπεζας) και κ. Θεόφιλος Ιωαννίδης (Πρόεδρος του κέντρου προβολής της Ιστορίας και του Πολιτισμού της Θεσσαλονίκης), ανέπτυξαν σε βάθος τις προοπτικές και τις δυνατότητες που έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις στα Βαλκάνια. Συντονιστές της ομιλίας ήταν η κα Ναταλία Σουπονίτσκαϊα (Υπεύθυνη Δημοσίων Διεθνών Σχέσεων του ΣΦΕΙ) και ο κ. Ιωάννης Τζαβλόπουλος (Διευθυντής επιχειρησιακής ανάπτυξης του New York College). Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσίας κ. Mikhail Khatkevich, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Πρόξενος της Λετονίας και πρόεδρος του ΣΦΕΙ κ. Αγις Κυνηγόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Μακραντωνάκης.
18.11.2007
ΔΕΞΙΩΣΗ ΕΠ΄ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΤΟΝΙΑΣ.
Η Πρέσβειρα της Δημοκρατίας της Λετονίας στην Αθήνα Κυρία Liga Bergmane με τον Πρόξενο ε.τ. στη Μακεδονία και Θράκη κύριο Aγι Κυνηγόπουλο παρέθεσαν επίσημη δεξίωση σε γνωστό restaurant της Θεσσαλονίκης . Η δεξίωση δόθηκε με την ευκαιρία του εορτασμού της Ανεξαρτησίας της Δημοκρατίας της Λετονίας και στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί προσκεκλημένοι οι οποίοι είχαν την χαρά και την τιμή να ευχηθούν και να συνομιλήσουν με την Πρέσβειρα, μεταξύ αυτών και ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. κ. Aνθιμος. Ακόμα τίμησαν με την παρουσία τους, οι Πρόξενοι, της Ρωσικής Ομοσπονδίας Mikhail Khatkevitch, της Βουλγαρίας Plamen Ivanov, της Κυπριακής Δημοκρατίας Ελπιδοφόρος Oικονόμου, του Περού Αριστείδης Ιωάννου, της Λιβερίας Μιχάλης Γκιγκιλίνης, της Σλοβακίας Κωνσταντίνος Μαυρίδης καθώς επίσης οι Βουλευτές Γεώργιος Ορφανός, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, και πολλοί Αντιδήμαρχοι, Διοικητικές Αρχές της πόλης μας και πολλοί επιχειρηματικοί παράγοντες της Θεσσαλονίκης.

Στις φωτογραφίες στιγμιότυπα από την δεξίωση.

22.08.2007
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΤΑΖΗ
Συνέντευξη Τύπου από τον Σύνδεσμο Φίλων Ευρωπαϊκής Ιδέας, στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL με θέμα την ερμηνευτική σύμπραξη του γνωστού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή με παιδιά από χορωδίες της Αγίας Πετρούπολης της Ρωσίας σε γνωστή ελληνική επιτυχία στην ελληνική και τη ρωσική γλώσσα ενώ παράλληλα ετοιμάστηκε και video clip, το οποίο θα προβληθεί στις δυο χώρες. Στη συνέντευξη συμμετείχαν ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη κ. Mikhail Khatkevich, ο Πρόξενος της Λετονίας και πρόεδρος του ΣΦΕΙ κ. Aγις Κυνηγόπουλος, η πρόεδρος του Κέντρου Μελέτης & Ανάπτυξης του Ελληνικού Πολιτισμού της Μαύρης Θάλασσας κα Χριστίνα Κελεσίδου, ο τραγουδιστής κ. Λευτέρης Πανταζής, η συντονίστρια του θέματος κα Ναταλία Σουπονίτσκαϊα, καθώς και οι υπεύθυνοι των παιδιών από την Επιτροπή Εκπαίδευσης του Δήμου Αγίας Πετρούπολης.
19.11.2007
ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑΣ LIGA BERGMANE ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Εθιμοτυπικές επισκέψεις στις Αρχές της πόλης μας, πραγματοποίησε η Πρέσβειρα της Δημοκρατίας της Λετονίας, Liga Bergmane, συνοδευόμενη από τον Πρόξενο ε.τ. στη Μακεδονία και Θράκη, Aγι Κυνηγόπουλο, την υπεύθυνη της διπλωματικής αποστολής της Πρεσβείας Sandra Papina και τη διευθύντρια του προξενείου Natalia Suponitskaya.

Αρχικός προορισμός των επισκέψεων της ήταν το Γ΄ Σώμα Στρατού, όπου ο διοικητής κ. Ευστάθιος Στρατάκος την υποδέχτηκε στο γραφείο του και συνομίλησε μαζί της για θέματα σύσφιξης σχέσεων μονάδων ενόπλων δυνάμεων των δύο φιλικών χωρών. Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Νομάρχη Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον οποίο η Πρέσβειρα προσκάλεσε να επισκεφθεί τη Λετονία την ερχόμενη άνοιξη, πρόσκληση την οποία ο κ. Ψωμιάδης αποδέχθηκε με ευχαρίστηση. Από την πλευρά του, ο νομάρχης χάρισε στην Πρέσβειρα ένα βιβλίο για την ιστορία της Μακεδονίας και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, καθώς και ένα ασημένιο αναμνηστικό πρόπλασμα του Λευκού Πύργου. Κατόπιν η Πρέσβειρα, Liga Bergmane, επισκέφτηκε τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθηγητή, Γιώργο Τσιότρα, από τον οποίο αφού δέχτηκε ένα αναμνηστικό δώρο, συζήτησε θέματα εφ΄ όλης της ύλης, που αφορούν όλη τη Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Λετονία. Τον κύκλο των εθιμοτυπικών επισκέψεών της η κυρία Πρέσβειρα ολοκλήρωσε στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, όπου ο Υπουργός κ. Μαργαρίτης Τζίμας την υποδέχτηκε θερμά και συζήτησε μαζί της για τις συνεργασίες της Ελλάδας με την Λετονία και για θέματα καινοτομία και παιδείας που αφορούν την Μακεδονία και την Θράκη.

Στις φωτογραφίες η Πρέσβειρα της Δημοκρατίας της Λετονίας, Liga Bergmane, με τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Γιώργο Τσιότρα και τον Πρόξενο ε.τ. στη Μακεδονία και Θράκη Aγι Κυνηγόπουλο.

12.08.2007
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΤΟΝΙΑΣ.
Το Επίτιμο Προξενείο της Λετονίας στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης φιλοξένησε κι αυτό το καλοκαίρι, μαθητές από ιδρύματα της Λετονίας, ηλικίας 9 έως 14 χρονών, στις Νομαρχιακές Παιδικές κατασκηνώσεις του Σταυρού Θεσσαλονίκης, με σκοπό να προσφέρει στα παιδιά ένα πλούσιο πρόγραμμα με επιμορφωτικές και αθλητικές δραστηριότητες, ψυχαγωγία και γνώση. Πρόκειται για μια σημαντική φιλανθρωπική προσπάθεια του Προξενείου που παρείχε την δυνατότητα στα παιδιά όχι μόνο να παραθερίσουν στις ελληνικές ακτές αλλά και να γνωρίσουν καλύτερα την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό μας, σε συνεργασία με το Κέντρο Μελέτης & Ανάπτυξης Του Ελληνικού Πολιτισμού της Μαύρης Θάλασσας, σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας με πολλές και ευχάριστες δραστηριότητες. Επίσης το καθημερινό μπάνιο στη θάλασσα και οι επισκέψεις σε χώρους αναψυχής όπως το Μagic Park και η Waterland, ήταν μερικές από τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες των παιδιών.
12.08.2007
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
Ο Σύνδεσμος Φίλων Ευρωπαϊκής Ιδέας, με την έγκριση του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, υπό την αιγίδα των Γενικών Προξενείων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη και της Ελλάδος στην Αγία Πετρούπολη, της Νομαρχίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με το Δήμο Αγίας Πετρούπολης, τις Νομαρχιακές Κατασκηνώσεις Σταυρού Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Μελέτης & Ανάπτυξης Του Ελληνικού Πολιτισμού της Μαύρης Θάλασσας φιλοξένησε και φέτος το καλοκαίρι παιδιά – μουσικά ταλέντα από την Αγία Πετρούπολη, ηλικίας 9 έως 11 ετών. Το πρόγραμμα φιλοξενίας περιλάμβανε πολλές και ευχάριστες δραστηριότητες, επισκέψεις σε χώρους αναψυχής και, βέβαια, το καθημερινό μπάνιο στις γαλάζιες ακτές.<< Αρχή < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 3 από 4

Σύνδεσμος Φίλων Ευρωπαϊκής Ιδέας
© 1989 - 2014