ENGLISH
   
Αναζήτηση Στείλτε μας Email Αρχική Χάρτης Ιστοσελίδας
ΝΑΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΟΝΙΤΣΚΑΪΑ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΓΛΩΣΣΑ - ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
ΑΓΙΣ ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟΣ - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΓΙΣ ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟΣ - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σ.Φ.Ε.Ι O Σύνδεσμος που προάγει τις διαχρονικές αξίες και επιβραβεύει τους δημιουργούς κάθε μορφής δραστηριότητας και προσφοράς.

Μητροπόλεως 34
2ος όροφος
γραφεία 210-213
54 623 Θεσσαλονίκη

+30 2310 277.463
+30 2310 77.623
     
Κάντε κλικ για Αναζήτηση  
     

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ08 & 09.05.2007
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Ο Σύνδεσμος Φίλων Ευρωπαϊκής Ιδέας (Σ.Φ.Ε.Ι.) υπό την αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Χριστόδουλου και του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθιμου διοργάνωσαν δύο εκδηλώσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, αντίστοιχα, για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας με πολύ μεγάλη επιτυχία με την υποστήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού, των Νομαρχιών και των Δήμων Θεσσαλονίκης και Αθηνών.


20.03.2007
ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑΣ
Ο Σύνδεσμος Φίλων Ευρωπαϊκής Ιδέας (Σ.Φ.Ε.Ι.) υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού και Μακεδονίας - Θράκης, της Νομαρχίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης διοργάνωσαν την τιμητική βράβευση της Μαρινέλλας. Η Μαρινέλλα ως κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια, βραβεύτηκε για τα πενήντα χρόνια προσφοράς της στο ελληνικό τραγούδι, στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης". Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους κόσμου.

17.11.2006 - 15.01.2007
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ "ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΘΩ. 1928-1930"
Ο Σύνδεσμος Φίλων Ευρωπαϊκής Ιδέας (Σ.Φ.Ε.Ι.) διοργάνωσε έκθεση φωτογραφίας με θέμα "Oδοιπορικό ατον Αθω. 1928-1930" του Fred Boissonas στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Η έκθεση περιελάμβανε φωτογραφικό υλικό από το Αγιο Όρος

29.09.2006
ΕΚΘΕΣΗ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙΩΝ "ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΧΏΡΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙΩΝ".
Το Επίτιμο Προξενείο της Λετονίας συνδιοργάνωσε μαζί με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ελληνο-Βαλτικών Χωρών υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και με την συμμετοχή του Συνδέσμου Φίλων Ευρωπαϊκής Φιλίας (Σ.Φ.Ε.Ι.), έκθεση Αλφαβηταρίων με θέμα "Ταξίδι στη χώρα των Αλφαβηταρίων" από όλο τον κόσμο. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, στο Μέγαρο Κρίσπου με μεγάλη επιτυχία.

Στις φωτογραφίες στιγμιότυπα από τα εγκαίνια της έκθεσης.

08 - 23.Ο8.2006
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΘΟΝΙΑΣ
Association of Europe Ideas Friends Ο Σύνδεσμος Φίλων Ευρωπαϊκής Ιδέας (Σ.Φ.Ε.Ι.) σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης / Γενική Διεύθυνση Αλληλεγγύης, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης, και την υποστήριξη των πρεσβειών Λετονίας και Εσθονίας στην Αθήνα, οργάνωσε τη φιλοξενία 80 παιδιών και 10 συνοδών από ορφανοτροφεία της Λετονίας και της Εσθονίας στην παιδική κατασκήνωση «Παιδική Εξοχή» της Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης.21.04.2006
ΦΕΣΤΙΒΑΛ "ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ".
Το Επίτιμο Προξενείο της Λετονίας σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ελληνο-Βαλτικών Χωρών, παρουσίασαν ένα ευχάριστο ταξίδι στις γευστικές γειτονιές του Κόσμου. Oι τρεις Βαλτικές Χώρες Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία σε συνεργασία με το Επίτιμο Προξενείο της Λετονίας στη Θεσσαλονίκη, πήραν μέρος στο Φεστιβάλ "Βραδιά του Κόσμου 2006". Την όλη εκδήλωση οργάνωσαν Διεθνείς Φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή των Ελλήνων συναδέλφων τους, τη συμβολή μελών Δ.Ε.Π. του Πανεπιστημίου μας, καθώς και την υποστήριξη των Εθνοπολιτισμικών Κοινοτήτων της πόλης μας, των Προξενικών Αρχών και Εκπροσώπων της κοινότητάς τους. Επίσης σ΄ αυτό το Φεστιβάλ παρουσίασαν πάνω από 30 χώρες του κόσμου, τραπέζια με την τοπική τους κουζίνα, από όπου και πέρασαν πάνω από 2.500 άτομα εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν νέοι, φοιτητές και ακαδημαϊκό προσωπικό.Το Επίτιμο Προξενείο της Λετονίας διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία τη συμμετοχή των Βαλτικών χωρών Εσθονίας, Λετονίας και Λιθουανίας παρουσιάζοντας ένα μπουφέ με πλούσια Παραδοσιακά πιάτα που κατέπλιξαν τους επισκέπτες.Στην εκδήλωση συμμετείχαν και πολλά Χορευτικά Συγκροτήματα, Χωρών που πήραν μέρος στο Φεστιβάλ.
12.03.2006
ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ
Ο Σύνδεσμος Φίλων Ευρωπαϊκής Ιδέας (Σ.Φ.Ε.Ι.) διοργάνωσε τιμητική βράβευση 3 διακεκριμένων προσωπικοτήτων, στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης". Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπο την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού - Υφυπουργείο Αθλητισμού και Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης και με την συμπαράσταση της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης. Οι 3 διακεδριμένες προσωπικότητες που τιμήθηκαν, προερχόμενοι από τον Ελληνισμό του Πόντου, ήταν ο Γιάννης Κυριακίδης, για τα 50 χρόνια Φωτορεπόρτερ, η Βούλα Πατουλίδου, χρυσή Ολυμπιονίκης και ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης γνωστός ως Χάρρυ Κλυνν. Στην εκδήλωση πήραν μέρος και πολλά χορευτικά από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων.
18.11.2005
ΔΕΞΙΩΣΗ ΕΠ΄ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ.
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΒΑΛΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.

Δεξίωση, δόθηκε επ' ευκαιρίας του εορτασμού της Ημέρας της Ανεξαρτησίας της Δημοκρατίας της Λετονίας και της επίσημης αναγγελίας της ίδρυσης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Έλληνο-Βαλτικών Χωρών, που συνδιοργάνωσαν ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Λετονίας στην Ελλάδα κ. Janis Eichmanis και ο Επίτιμος Πρόξενος της Δημοκρατίας της Λετονίας για την Μακεδονία και Θράκη και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έλληνο-Βαλτικών Χωρών κ. Αγις Κυνηγόπουλος.
Στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στην αίθουσα «Αλέξανδρος I» στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς», παραβρέθησαν και χαιρέτησαν ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Λετονίας κ. Janis Eichmanis, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Λιθουανίας κ. Dainius Junevicius και ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Εσθονίας κ. Andres Unga, όπως επίσης και πολλοί εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και Επιμελητηρίων.
18.11.2005
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΒΑΛΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.
Το Επίτιμο Προξενείο της Λετονίας διοργάνωσε μαζί με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ελληνο-Βαλτικών Χωρών, πραγματοποίησε τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας Ελληνο-Βαλτικών Χωρών στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Θεσσαλονίκης, υπο την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στις φωτογραφίες στιγμιότυπα από την εκδήλωση.

69 HELEXPO 2004
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Στο επίκεντρο των οικονομικών εκδηλώσεων για την Ελλάδα βρίσκεται η υποψηφιότητα της Θεσσαλονίκης για την διοργάνωση της Παγκόσμιας Έκθεσης EXPO 2008 καθώς και η 69η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης της Helexpo, δύο σημαντικά γεγονότα για τα οποία η Ελληνική πλευρά ζήτησε τη συμπαράσταση και την υποστήριξη του διπλωματικού σώματος στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.
Μεταξύ διπλωματικών εκπροσωπών πολλών κρατών που επισκέφτηκαν την έκθεση ήταν ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Λετονίας στην Ελλάδα κύριος Janis Eichmanis και ο Πρόξενος της Λετονίας κύριος Αγις Κυνηγόπουλος. Και οι δύο δήλωσαν την ετοιμότητα να συμμετάσχουν ενεργά στην πορεία για την σύσφιξη τόσο των οικονομικών όσο και κοινωνικών σχέσεων των δύο χωρών με την ελπίδα για μια μελλοντική συνεργασία αλλά και συμμετοχή της Λετονίας στην Έκθεση.

Στη φωτογραφία απο αριστερά: Αγις Κυνηγόπουλος (Επίτιμος Πρόξενος της Λετονίας), Janis Eichmanis (Πρέσβης της Λετονίας στην Αθήνα), Ναταλία Σουπονίτσκαϊα (Δημόσιες Σχέσεις του Επίτιμου Προξενείου της Λετονίας).
<< Αρχή < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 4 από 4

Σύνδεσμος Φίλων Ευρωπαϊκής Ιδέας
© 1989 - 2014